0

Składniki

0 Szczypt
pieprz
0 Szczypt
zioła prowansalskie
1 Szklanka
śmietana 18%
2 Sztuki
czosnek
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wymieszać majonez ze śmietaną i przyprawami dodać obrany i wyciśnięty czosnek. Wymieszać i gotowe!

Opis

najlepszy sos do pizzy, frytek i mięs

Podobne przepisy

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!