0

Składniki

0 Szczypt
pieprz
0 Szczypt
zioła prowansalskie
1 Szklanka
śmietana 18%
2 Sztuki
czosnek
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wymieszać majonez ze śmietaną i przyprawami dodać obrany i wyciśnięty czosnek. Wymieszać i gotowe!

Opis

najlepszy sos do pizzy, frytek i mięs

Podobne przepisy

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Surówka z parzonej białej kapusty

Przepis
Średni Do 40 min
Surówka z parzonej białej kapusty

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!