0

Składniki

0 Szczypt
pieprz
0 Szczypt
zioła prowansalskie
1 Szklanka
śmietana 18%
2 Sztuki
czosnek
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wymieszać majonez ze śmietaną i przyprawami dodać obrany i wyciśnięty czosnek. Wymieszać i gotowe!

Opis

najlepszy sos do pizzy, frytek i mięs

Podobne przepisy

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 15 min

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!