Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sos, który przygotowuję do mięs pieczonych.
250 | Mililitrów |
woda
|
|
2 | Łyżeczki |
nać pietruszki
|
|
0.2 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.16 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |