Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jest to najpopularniejszy z sosów włoskich, u nas podany w pełnej wersji, z różnymi rodzajami mięsa. Trzeba włozyć trochę pracy w przygotowanie oryginalnego sosu bolognese.
1 | Łyżka |
parmezan tarty
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
180 | Gramów |
Wędzony boczkek
|
|
400 | Gramów |
Mielona wołowina
|
|
150 | Gramów |
Wątróbka drobiowa
|
|
500 | Gramów | ||
2 | Szklanki |
Kubki rosołu wołowego
|
|
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
Czerwone wino
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Sztuka |
Łodyga selera
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |