0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szklanka
mleko
1 Łyżka
masło
1 Łyżka
mąka pszenna tortowa
2 Łyżki
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Rozgrzać masło i wymieszać z mąką (nie rumienić).
  2. 2.Dodać mleko, ser i zagotować.
  3. 3.Doprawić do smaku solą.

Opis

Sos beszamelowy

Podobne przepisy

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron z miodem i makiem

Średni Do 3 godz.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!