Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sos berneński to idealny dodatek do mięs, ryb, jajek lub warzyw. To świetny wybór do dań, które potrzebują delikatnej oprawy smakowej, bez przytłaczającego aromatu. Jego delikatna konsystencja i zbalansowany smak sprawiają, że jest to dodatek, który zadowoli zarówno tych, którzy lubią wyrafinowane smaki, jak i tych, którzy cenią sobie klasyczne połączenia. Życzymy smacznego!
4 | Sztuki |
Żółtka jaj
|
|
1 | Sztuka |
Posiekana szalotka
|
|
0.5 | Szklanki |
Białe wino wytrawne
|
|
0.25 | Szklanki |
ocet winny
|
|
225 | Gramów |
Masło klarowane
|
|
1 | Łyżeczka |
Świeży estragon posiekany
|
|
1 | Szczypta |
Sól i pieprz do smaku
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |