Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Soljanka to gęsta zupa wywodząca się z kuchni rosyjskiej. Ta słono-kwaśna zupa przypadnie do gustu fanom kwaśnicy, czy ogórkowej. Soljanka to dobry pomysł na jednodaniowy obiad.
200 | Gramów |
wieprzowina łopatka
|
|
200 | Gramów |
Kiełbasa wiejska
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
10 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
3 | Szczypty |
pieprz
|
|
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
8 | Łyżek |
śmietana 18%
|
|
1 | Pęczek |
Posiekana natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |