Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Solianka to zupa kuchni ukraińskiej - warto spróbować.
1.5 | Litra |
Bulion wołowy
|
|
200 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
200 | Gramów |
kiełbasa
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
papryka ostra
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Sztuki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
kapary
|
|
0.5 | Szklanki |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Szklanki |
ZALEWA
|
|
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |