0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
0.25 Szklanki
bułka tarta
0.25 Szklanki
parmezan
6 Sztuk
Sola filet
1 Sztuka
cytryna
1 Sztuka
jajko
4 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Sole umyc zalac sokiem z cytryny posypac pieprzem i solą. odstawic na 1h. W miseczce wymieszac bulke tarta z serem. Do drugiej wbic jajko z przyprawami. Sole wlozyc do jajka, nastepnie do mieszanki bulki i sera i dac na patelnie z olejem. Uzmazyc, Szybka pyszna rybka. Podana z ryzem żółtym

Opis

Pyszna sola.

Podobne przepisy

Pulpety

Przepis
Średni Do 15 min
Pulpety

Kotlety z kaszy gryczanej

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Kotlety z ryżu i pieczarek

Przepis
Średni Do 1 godz
Kotlety z ryżu i pieczarek

Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Ryba po grecku z pysznymi warzywami

Łosoś ze szpinakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Łosoś ze szpinakiem

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!