0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
0.25 Szklanki
bułka tarta
0.25 Szklanki
parmezan
6 Sztuk
Sola filet
1 Sztuka
cytryna
1 Sztuka
jajko
4 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Sole umyc zalac sokiem z cytryny posypac pieprzem i solą. odstawic na 1h. W miseczce wymieszac bulke tarta z serem. Do drugiej wbic jajko z przyprawami. Sole wlozyc do jajka, nastepnie do mieszanki bulki i sera i dac na patelnie z olejem. Uzmazyc, Szybka pyszna rybka. Podana z ryzem żółtym

Opis

Pyszna sola.

Podobne przepisy

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz.

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Średni Do 1,5 godz.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz.

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz.

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz.

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz.

Casarecce z kurczakiem, suszonymi pomidorami i rukolą

Średni Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!