Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto które zawsze się udaje. Smaczne i szybkie.
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
4 | Łyżeczki |
mleko
|
|
200 | Gramów |
Porzeczki czerwone
|
|
250 | Gramów |
margaryna mleczna
|
|
150 | Gramów |
cukier puder
|
|
350 | Gramów |
Mąka tortowa
|
|
75 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
130 | Gramów |
margaryna
|
|
200 | Gramów |
Porzeczki czarne
|
|
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
0.5 | Sztuki |
Cukier wanilinowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |