Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo smaczny jabłecznik na kruchym cieście. Wyśmienicie smakuje z bitą śmietaną.
1.5 | Kilograma |
jabłka
|
|
300 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
150 | Gramów |
masło
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
5 | Łyżek |
Calvados
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |