Snikers
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Snikers](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975085701.jpeg&w=3840&q=75)
Polecam smaczne :)
0
0 / 0
Polecam smaczne :)
12
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
20 porcji
Składniki
1 łyżecz. proszek do pieczenia
300 g mąka pszenna tortowa
100 g cukier
100 g cukier
150 g margaryna mleczna
200 g orzechy włoskie
3 szkl. mleko w proszku
0.50 szkl. mleko uht 1,5%
6 szt. jajko
1 szt. cukier waniliowy
1 szt. cukier waniliowy
1 szt. polewa czekoladowa
Przygotowanie
biszkopt ubijamy, osobno białka i żółtka dodajemy cukier i cukier waniliowy , mąkę i delikatnie ręcznie mieszamy
Po upieczeniu biszkopt trzeba przekroić i przełożyć masa snikersową.
Kasie ubić na puszysta masę z cukrem waniliowym, dodać pól szklanki mleka przegotowanego z cukrem i mleko w proszku.
Ubijamy, masa powstaje bardzo smaczna dodajemy orzechy włoskie mocno pokruszone i przekładamy polewamy czekolada na wierzch i gotowe