Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z jakiegoś czasopisma. Zawsze go robię na jakieś specjalne okazję, jest przepyszny.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
200 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
6 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Sztuka |
Gotowa masa krówkowa
|
|
1 | Sztuka |
budyń śmietankowy
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |