0

Składniki

2 Szklanki
ingridient
Lubella Mlekołaki Miodo Kółka
2 Opakowania
jogurt naturalny
0.5 Szklanki
mleko
1 Łyżeczka
miód
2 Łyżeczki
ingridient
Dżem truskawkowy Łowicz
2 Łyżeczki
ingridient
Dżem jagodowy Łowicz
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wymieszać jogurt z mlekiem.
  2. Wypełnij foremkę do lodów naprzemiennie jogurtem z mlekiem, dżemem i Miodo kółkami do ¼ objętości.
  3. Zamróź na min 6 godzin.
  4. Wyjmij lody z zamrażalnika i wyjmij je z foremki.

Podobne przepisy

Lody jagodowo – jogurtowe na patyku

Przepis
Łatwy Do 15 min
Lody jagodowo – jogurtowe na patyku

Owsiane pankejki z dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Owsiane pankejki z dżemem truskawkowym

Dziecięce Sushi z płatkami Lubella Mlekołaki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dziecięce Sushi z płatkami Lubella Mlekołaki

Gofry gryczano-owsiane z truskawką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gofry gryczano-owsiane z truskawką

Jaglany budyń z dżemem z róży

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jaglany budyń z dżemem z róży

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Kakaowy Shake

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowy Shake

Kutia

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kutia

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!