Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne, zdrowe batoniki śniadaniowe bez cukru to doskonała alternatywa dla powszechnie dostępnych słodyczy. Migdały, orzechy i pestki mielimy. Dodajemy do nich dżem, kakao, cynamon, sól i mieszamy. Powstałą masę wykładamy na blachę lub płaski pojemnik i zostawiamy na noc w pojemniku. Rano tniemy ciasto na batoniki i dekorujemy wedle uznania. Zdrowe batoniki domowej roboty to idealna przekąska do pracy.
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
80 | Gramów |
migdały
|
|
80 | Gramów |
Orzechy laskowe
|
|
2 | Łyżki |
ziarna słonecznika
|
|
1 | Opakowanie |
Dżem łowicz 100% z owoców figa
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |