Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Indyk to jedno z najzdrowszych i najsmaczniejszych mięs, jakie możemy kupić. Wypróbuj go w śmietanowej odsłonie, z dodatkiem groszku, marchewki i cebulki podsmażanej na maśle. Wymieszaj z makaronem i serwuj na stół!
400 | Gramów |
Makaron Lubella Mini rurki z warzywami
|
|
![]() |
|||
700 | Gramów |
Filet z indyka
|
|
200 | Gramów |
Groszek zielony mrożony
|
|
200 | Gramów |
Marchewka mini świeża lub mrożona
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Łyżeczki |
masło
|
|
140 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Pęczek |
nać pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |