0

Składniki

150 Mililitrów
Olej sojowy
100 Gramów
orzechy włoskie
4 Sztuki
Ser camembert pełnotłusty
2 Sztuki
jaja kurze całe
8 Łyżek
bułka tarta
2 Łyżki
Mąka gryczana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Orzechy zmielić w rozdrabniaczu. Wymieszać z bułką tartą i mąką gryczaną. Ser panierować najpierw w roztrzepanym jajku a potem w bułce z dodatkami. Smażyć na patelni kilka minut obracając na wszystkie strony. Podawać z zurawiną albo z sałatka owocową.

Opis

Danie na każda okazję

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 20 min.

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min.

SAŁATKA Z MAKARONEM ŚWIDERKI I OSCYPKIEM

Łatwy Do 20 min.

Sernik

Łatwy Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!