0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Łyżeczka
Żurawina
2 Sztuki
Ser camembert pełnotłusty
1 Sztuka
jaja kurze całe
10 Dekagramów
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Roztrzepujemy jajko z odrobiną soli,maczamy w nim ser, następnie w tartej bułce.
  2. Kładziemy na patelnię na mocno rozgrzanym tłuszczu.Smażymy z obu stron na złoty kolor.
  3. Można przystroić żurawiną.Świetnie smakuje z frytkami.

Opis

Pyszne kotleciki

Podobne przepisy

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kotlety z kaszy gryczanej

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Kulki mięsne

Przepis
Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Makaron zapiekany z pomidorami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z pomidorami

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Karp wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp wigilijny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!