0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Łyżeczka
Żurawina
2 Sztuki
Ser camembert pełnotłusty
1 Sztuka
jaja kurze całe
10 Dekagramów
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Roztrzepujemy jajko z odrobiną soli,maczamy w nim ser, następnie w tartej bułce.
  2. Kładziemy na patelnię na mocno rozgrzanym tłuszczu.Smażymy z obu stron na złoty kolor.
  3. Można przystroić żurawiną.Świetnie smakuje z frytkami.

Opis

Pyszne kotleciki

Podobne przepisy

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz
Kotlety z kaszy gryczanej

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Makaron zapiekany z pomidorami

Łatwy Do 1 godz
Makaron zapiekany z pomidorami

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 15 min
Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!