Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smażone warzywa po chińsku w sosie. Podawać z ryżem.
0.5 | Łyżeczki |
mąka ziemniaczana
|
|
1.5 | Szklanki |
Fasolka zielona
|
|
0.5 | Szklanki |
pieczarki
|
|
0.5 | Szklanki |
Wywar warzywny
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
0.25 | Łyżeczki |
cukier
|
|
0.25 | Łyżeczki |
sól
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
wino białe wytrawne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |