Smażone kanie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Smażone kanie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973363616.jpeg&w=3840&q=75)
pyszne kanie zamiast schabowego
0
0 / 0
pyszne kanie zamiast schabowego
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szt. jaja kurze całe
6 szt. grzyby leśne
7 łyżka bułka tarta
Przygotowanie
1
Kanie oczyszczamy następnie moczymy ją kilka minut w mleku. Doprawiamy do smaku według uznania.(ja dodaję tylko sól i pieprz)
2
Maczamy w roztrzepanym jajku następnie bułce i smażymy na oleju.