0

Składniki

2 Sztuki
jaja kurze całe
6 Sztuk
grzyby leśne
7 Łyżek
bułka tarta
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kanie oczyszczamy następnie moczymy ją kilka minut w mleku. Doprawiamy do smaku według uznania.(ja dodaję tylko sól i pieprz)
  2. Maczamy w roztrzepanym jajku następnie bułce i smażymy na oleju.

Opis

pyszne kanie zamiast schabowego

Podobne przepisy

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Indyk świąteczny

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Indyk świąteczny

Karp wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp wigilijny

Kotlet schabowy w panierce z płatków kukurydzianych

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotlet schabowy w panierce z płatków kukurydzianych

Sajgonki z czerwoną soczewicą

Przepis
Średni Do 1 godz
Sajgonki z czerwoną soczewicą

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Klopsiki orzechowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!