Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tę niecodzienną pomidorówkę polecamy miłośnikom gęstych zup. Połączenie słodyczy marchewki, aromatu pietruszki i zdecydowanego smaku selera daje kompozycję wyjątkowo odświętną i sytą. Dodaj do zupy bazylię, ser pleśniowy i grzanki, a zyska elegancką oprawę.
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Papryka słodka mielona
|
|
2 | Szczypty |
bazylia
|
|
0.3 | Szklanki |
świeża bazylia
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Łyżki |
Groszek ptysiowy
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
4 | Łyżki |
Ser pleśniowy blue
|
|
2 | Dekagramy |
marchew
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |