1

Składniki

1 Sztuka
Filet rybny
2 Łyżki
sok z cytryny
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
0.5 Sztuki
przyprawa do ryb
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z ryby podzielić na kawałki oprószyć gotową przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny.
  2. następnie obtaczać w samej mące i smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

Opis

w tym przepisie wykorzystałam filet z łososia

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Kotlety rybne z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Kotlety rybne z warzywami

Karkówka z grilla

Przepis
Średni Do 1 godz
Karkówka z grilla

Karp smażony

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp smażony

Ryba na zimno w warzywach

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ryba na zimno w warzywach

Kluski śląskie z sosem mięsnym

Przepis
Średni Do 1 godz
Kluski śląskie z sosem mięsnym

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 40 min
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!