1

Składniki

1 Sztuka
Filet rybny
2 Łyżki
sok z cytryny
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
0.5 Sztuki
przyprawa do ryb
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z ryby podzielić na kawałki oprószyć gotową przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny.
  2. następnie obtaczać w samej mące i smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

Opis

w tym przepisie wykorzystałam filet z łososia

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Fit szaszłyk paprykowy z ketchupem na ostro

Łatwy Do 40 min
Fit szaszłyk paprykowy z ketchupem na ostro

Karp pieczony

Łatwy Do 1,5 godz
Karp pieczony

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Kurczak z kaszą gryczaną w sosie czosnkowym z nutą cytrynową

Łatwy Do 40 min
Kurczak z kaszą gryczaną w sosie czosnkowym z nutą cytrynową

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!