1

Składniki

1 Sztuka
Filet rybny
2 Łyżki
sok z cytryny
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
0.5 Sztuki
przyprawa do ryb
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z ryby podzielić na kawałki oprószyć gotową przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny.
  2. następnie obtaczać w samej mące i smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

Opis

w tym przepisie wykorzystałam filet z łososia

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min.

Cordon bleu

Średni Do 40 min.

Czekoladowa pokusa z malinami

Łatwy Do 40 min.

Karp pieczony

Łatwy Do 1,5 godz.

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz.

Kurczak z kaszą gryczaną w sosie czosnkowym z nutą cytrynową

Łatwy Do 40 min.

Łosoś z warzywami w białym sosie

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!