Smażona ryba
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Smażona ryba](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F168-1702057480733.jpeg&w=3840&q=75)
Zawsze gości na piątkowy obiad
0
0 / 0
Zawsze gości na piątkowy obiad
5
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
8 porcji
Składniki
1 kg panga
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna
2 szkl. oliwa
Przygotowanie
1
Rybę solimy i pieprzymy,taczamy w mące.
2
Oliwę rozgrzewamy na patelni i smażymy z obu stron rybę.
3
Podajemy ciepłą rybę.