0

Składniki

1 Kilogram
Panga
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szklanka
mąka
2 Szklanki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę solimy i pieprzymy,taczamy w mące.
  2. Oliwę rozgrzewamy na patelni i smażymy z obu stron rybę.
  3. Podajemy ciepłą rybę.

Opis

Zawsze gości na piątkowy obiad

Podobne przepisy

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Kokardki z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kokardki z kurczakiem

Kokardki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Kolanka na boczku

Łatwy Do 40 min
Kolanka na boczku

Lasagne z beszamelem

Łatwy Do 1 godz
Lasagne z beszamelem

Makaron z grillowanymi morelami i serem

Łatwy Do 40 min
Makaron z grillowanymi morelami i serem

Penne w pomidorach

Łatwy Do 15 min
Penne w pomidorach

Penne z grzybami

Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!