0

Składniki

1 Kilogram
Panga
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szklanka
mąka
2 Szklanki
oliwa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę solimy i pieprzymy,taczamy w mące.
  2. Oliwę rozgrzewamy na patelni i smażymy z obu stron rybę.
  3. Podajemy ciepłą rybę.

Opis

Zawsze gości na piątkowy obiad

Podobne przepisy

Kokardki z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokardki z kurczakiem

Kolanka na boczku

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolanka na boczku

Lasagne z beszamelem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Lasagne z beszamelem

Penne z grzybami

Przepis
Średni Do 40 min
Penne z grzybami

Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Ravioli z wołowiną w sosie własnym

Świderki w sosie pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Świderki w sosie pomidorowym

Uszka z brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Uszka z brokułami

Wstążki z bobem i rukolą

Przepis
Średni Do 1 godz
Wstążki z bobem i rukolą

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!