Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Czy klasyczne kanapki, znane od dziesiątek lat, mogą jeszcze kogoś zaskoczyć? Gdzie Twój entuzjazm? Oczywiście, że mogą! Wystarczy trochę entuzjazmu… Pana Entuzjazma ;-) Jak je przygotować, by były inne niż wszystkie i aby goście zajadali się nimi ze smakiem? Jest pewien przepis na kanapki, który sprawia, że są obłędne. Chcesz go poznać?
1 | Sztuka |
Pieczywo tostowe
|
|
50 | Dekagramów |
filet z kurczaka
|
|
1 | Szklanka | ||
2 | Sztuki | ||
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
4 | Sztuki |
jaja L
|
|
6 | Sztuk |
rzodkiewka
|
|
3 | Łyżki |
majonez
|
|
2 | Łyżki |
Pieprz cytrynowy
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
5 | Sztuk |
oliwki zielone
|
|
5 | Sztuk | ||
100 | Gramów |
sałata
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |