Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczna babka z dżemem, która nie jest mega kaloryczna, bo zamiast cukru użyłem ksylitolu. Babka jest w miarę łatwa w przygotowaniu. Cieszy smakiem i wilgotnością. Pasuje na wiele okazji. Ja często robię ją na niedzielę, a żona obiad. :) Babka ma niesamowity smak i aromat.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
margaryna
|
|
0.5 | Szklanki |
Ksylitol
|
|
1 | Łyżka |
Mleko zimne
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
2 | Szklanki | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Garść |
migdały
|
|
3 | Sztuki |
truskawki
|
|
1 | Łyżka |
margaryna
|
|
1 | Łyżka |
bułka tarta
|
|
1 | Opakowanie |
polewa mleczna
|
|
1 | Łyżka |
śmietanka kremowa 30%
|
|
10 | Sztuk |
czekoladowe serduszka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |