Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Podaruj sobie odrobinę słońca na talerzu. Świeża bazylia, cytryna, oliwa i pyszny makaron Lubella. Lekko i dietetycznie, abyś czuł się jak najlepiej.
20 | Gramów |
parmezan tarty
|
|
300 | Pęczków |
Makaron lubella gniazda wstążki
|
|
![]() |
|||
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
0.5 | Ząbka |
ząbek czosnku
|
|
55 | Gramów |
migdały blanszowane
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
0.25 | Sztuki |
cytryna
|
|
1 | Sztuka |
ziemniaki
|
|
120 | Gramów |
fasolka szparagowa
|
|
50 | Gramów |
Bób
|
|
50 | Gramów |
Zielony groszek
|
|
50 | Gramów |
brokuły
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |