Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Słodko-słony karmelowy przekładaniec? Bardzo proszę! Poznaj moc połączenie słodkiego i słonego z naszym przepisem na przekładaniec z dodatkiem śmietany kremówki 36%, serka mascarpone, krówek i słonych paluszków.
Krem: |
|||
150 | Mililitrów |
Śmietana kremówka 36%
|
|
100 | Gramów |
Mascarpone
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
Sos karmelowy: |
|||
100 | Gramów |
Krówki
|
|
30 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Do przełożenia: |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
herbatniki
|
|
30 | Gramów |
Orzeszki ziemne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |