Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ślimaczki z kapustą i grzybami to dobry dodatek np. do czerwonego barszczu lub jako przystawka. Ślimaczki są smaczne na ciepło, jak i na zimno.
1.5 | Kilograma |
kapusta kiszona
|
|
1 | Kilogram |
mąka pszenna
|
|
3 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Litra |
woda
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
10 | Dekagramów |
Grzybki suszone
|
|
10 | Dekagramów |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |