Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Drożdżowe ślimaczki z budyniem i rodzynkami to najlepszy pomysł na podwieczorek. Miękkie i wypełnione budyniem waniliowym ślimaczki są obłędnie dobre.
0.7 | Litra |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
budyń waniliowy
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
50 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
10 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
10 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
5 | Dekagramów |
cukier
|
|
4 | Dekagramy |
drożdże
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |