Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W moim domu jedzenia się nie marnuje. Po świętach, kiedy zostaną mi usmażone ryby to robię je w occie. Z płatów matjasów robię przeróżne sałatki: z ziemniakami i ogórkiem, z buraczkami. Z ryb pieczonych robię pasty rybne, są do tego idealne. Makaron, który robię na makiełki sama mrożę i potem wykorzystuje do zapiekanki albo zupy. Jeżeli zostają mi mięsa pieczone czy kiełbasa już zgrzana to robię bigos na sylwestra. Na święta go nie robię, bo wykorzystuje resztki po świętach właśnie do bigosu. Pierogi u mnie się nie marnują bo uwielbiam odsmażane na maśle.
4 | Sztuki |
Filet z matiasów
|
|
150 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
50 | Mililitrów |
Ocet jabłkowy
|
|
8 | Sztuk | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
Marynowane podgrzybki
|
|
20 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
szczypiorek
|
|
5 | Łyżek |
Olej rzepakowy tłoczony na zimno
|
|
0.5 | Sztuki |
Papryczka chili
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |