Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Śledzie z żurawiną i cebulą a’la łosoś to znakomity pomysł na śledzie w nowej wersji. Dodatek słodkiej żurawiny i ostrego chrzanu to naprawdę zgrany duet.
400 | Gramów |
filety śledziowe Matias
|
|
1 | Sztuka | ||
100 | Gramów |
żurawina suszona
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
6 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz kolorowy
|
|
300 | Mililitrów |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |