0

Składniki

1 Łyżeczka
nać pietruszki
1 Łyżeczka
szczypiorek
1 Łyżeczka
koper ogrodowy
100 Gramów
ser feta
1 Szklanka
olej
5 Sztuk
Śledź solony
2 Sztuki
cebula
3 Łyżki
keczup
4 Łyżki
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebule pokroić, posypać przyprawami zalać octem i olejem i odstawić na 2 godziny. Śledzie zwinąć w rolmopsy lub podzielić wedle uznania.
  2. Do cebulki dodać keczup, i pokrojony w kostkę ser feta , lekko przemieszać i przykryć w naczyniu ułożone śledzie
  3. Innym sposobem można keczup rozprowadzić na dnie naczynia, ułozyć śledzie i przykryć cebulką w oleju z serrm feta.

Opis

Śledzik na wigilię lub na inne imprezki.

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Paszteciki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Paszteciki z pieczarkami

Babeczki po męsku

Łatwy Do 40 min
Babeczki po męsku

Paluszki miotełki

Łatwy Do 15 min
Paluszki miotełki

Śledź ze śliwką

Łatwy Do 15 min
Śledź ze śliwką

Bakłażan smażony w panierce

Łatwy Do 15 min
Bakłażan smażony w panierce

Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kiszonym

Łatwy Do 40 min
Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kiszonym

Churrosy Kakaowe

Średni Do 3 godz
Churrosy Kakaowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!