0

Składniki

1 Łyżeczka
nać pietruszki
1 Łyżeczka
szczypiorek
1 Łyżeczka
koper ogrodowy
100 Gramów
ser feta
1 Szklanka
olej
5 Sztuk
Śledź solony
2 Sztuki
cebula
3 Łyżki
keczup
4 Łyżki
ocet
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Cebule pokroić, posypać przyprawami zalać octem i olejem i odstawić na 2 godziny. Śledzie zwinąć w rolmopsy lub podzielić wedle uznania.
  2. Do cebulki dodać keczup, i pokrojony w kostkę ser feta , lekko przemieszać i przykryć w naczyniu ułożone śledzie
  3. Innym sposobem można keczup rozprowadzić na dnie naczynia, ułozyć śledzie i przykryć cebulką w oleju z serrm feta.

Opis

Śledzik na wigilię lub na inne imprezki.

Podobne przepisy

Jajka faszerowane pieczarkami

Łatwy Do 1 godz.

Paszteciki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz.

Babeczki po męsku

Łatwy Do 40 min.

Paluszki miotełki

Łatwy Do 20 min.

Śledź ze śliwką

Łatwy Do 20 min.

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz.

Domowe krakersy kminkowe

Łatwy Do 40 min.

Mini burgery

Łatwy Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!