0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sok z cytryny
1 Sztuka
cebula
50 Dekagramów
Śledź matias
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Matiasy moczymy w zimnej wodzie. Następnie kroimy w kostkę i skrapiamy sokiem z cytryny. Cebulkę w krążki i sparzymy. Wszystko łączymy i mieszamy. Przyprawiamy pieprzem do smaku.

Opis

przepis mojej Dziewczyny

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz

Cordon bleu

Średni Do 40 min

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!