0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sok z cytryny
1 Sztuka
cebula
50 Dekagramów
Śledź matias
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Matiasy moczymy w zimnej wodzie. Następnie kroimy w kostkę i skrapiamy sokiem z cytryny. Cebulkę w krążki i sparzymy. Wszystko łączymy i mieszamy. Przyprawiamy pieprzem do smaku.

Opis

przepis mojej Dziewczyny

Podobne przepisy

Pieczone warzywa w miodowej glazurze

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Pieczone warzywa w miodowej glazurze

Karp smażony

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Karp smażony

Bigos

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos

Bigos kresowy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos kresowy

Bigos z grzybami

Przepis
Średni Do 15 min
Bigos z grzybami

Bigos z kiszonej kapusty

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos z kiszonej kapusty

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Czulent

Przepis
Średni Do 3 godz
Czulent

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!