0

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sok z cytryny
1 Sztuka
cebula
50 Dekagramów
Śledź matias
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Matiasy moczymy w zimnej wodzie. Następnie kroimy w kostkę i skrapiamy sokiem z cytryny. Cebulkę w krążki i sparzymy. Wszystko łączymy i mieszamy. Przyprawiamy pieprzem do smaku.

Opis

przepis mojej Dziewczyny

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Cordon bleu

Przepis
Średni Do 40 min
Cordon bleu

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Dorsz w sosie chrzanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dorsz w sosie chrzanowym

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Fasolka szparagowa w pomidorach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!