Example thumb
1

Składniki

2 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
400 Gramów
śmietana
4 Sztuki
Śledź w zalewie
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
jabłka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Cebulę i jabłko obrać, pokroić w cienkie półplasterki, ułożyć na sicie, przelać wrzątkiem.
  2. Odstawić do wystygnięcia.
  3. Śmietanę wymieszać z cebulą, jabłkami i przyprawami.
  4. Na półmisku rozlać sos.
  5. Śledzie zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczką, ułożyć na talerzu.

Opis

Śledzie w śmietanie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!