Śledzie w oleju z cebulką i fasolką

m7

fasolka doskonale komponuje się ze śledziami
Wartości odżywcze na porcję
Energia
648
kcal
Białka
26
gram
Węglowodany
5
gram
Tłuszcze
57
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
fasolka doskonale komponuje się ze śledziami
5
Składniki
480 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szt. płaty śledziowe
1 szt. cebula
4 szt. kolendra
1 łyżka fasola czerwona konserwowa
5 łyżka olej słonecznikowy
Przygotowanie
Filety kroimy na pół i wzdłuż. Następnie każdy pasek zwijamy w rulonik. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Zalewamy olejem, dodajemy kolendrę i łyżkę fasoli czerwonej. Na wierzch kładziemy ruloniki śledziowe tak aby były zanurzone w oleju.
Odstawiamy w chłodne miejsce na 3 godziny.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
648
kcal
Białka
26
gram
Węglowodany
5
gram
Tłuszcze
57
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.