Śledzie w oleju z cebulką i fasolką

m7
Śledzie w oleju z cebulką i fasolką

0

0 / 0

fasolka doskonale komponuje się ze śledziami

5

Składniki

480 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

2 szt. płaty śledziowe

1 szt. cebula

4 szt. kolendra

1 łyżka fasola czerwona konserwowa

5 łyżka olej słonecznikowy

Przygotowanie


1

Filety kroimy na pół i wzdłuż. Następnie każdy pasek zwijamy w rulonik. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Zalewamy olejem, dodajemy kolendrę i łyżkę fasoli czerwonej. Na wierzch kładziemy ruloniki śledziowe tak aby były zanurzone w oleju.

2

Odstawiamy w chłodne miejsce na 3 godziny.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły