0

Składniki

200 Mililitrów
olej
8 Sztuk
Śledź matias
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
pieczarki
0.5 Łyżeczki
pieprz kolorowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Śledzie wymoczyć, następnie pokroić pod skosem na mniejsze kawałki.
  2. Cebulę obrać, pokroić w półksiężyce i trochę zmiękczyć wygniatając ręką.
  3. Paprykę i pieczarki oczyścić, pokroić według uznania i dodać do śledzi razem z cebulą.
  4. Posypać świeżo zmielonym pieprzem kolorowym, wymieszać i zalać olejem.
  5. Odstawić na około 5 godzin, a najlepiej na noc do lodówki.

Opis

Kolejne śledziki w oleju......................

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!