0

Składniki

200 Mililitrów
olej
8 Sztuk
Śledź matias
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
pieczarki
0.5 Łyżeczki
pieprz kolorowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Śledzie wymoczyć, następnie pokroić pod skosem na mniejsze kawałki.
  2. Cebulę obrać, pokroić w półksiężyce i trochę zmiękczyć wygniatając ręką.
  3. Paprykę i pieczarki oczyścić, pokroić według uznania i dodać do śledzi razem z cebulą.
  4. Posypać świeżo zmielonym pieprzem kolorowym, wymieszać i zalać olejem.
  5. Odstawić na około 5 godzin, a najlepiej na noc do lodówki.

Opis

Kolejne śledziki w oleju......................

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!