Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W tym roku , po raz pierwszy wypróbowałam ten przepis. Okazał się strzałem w dziesiątkę!
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
Płaty śledziowe
|
|
1 | Szklanka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
3.5 | Szklanki |
woda
|
|
4 | Sztuki | ||
5 | Sztuk | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
jajko
|
|
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
10 | Łyżek |
ocet
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
5 | Łyżek |
keczup
|
|
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |