Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Śledzie w sosie musztardowym z dodatkiem kurkumy- aromatyczne i eleganckie.
200 | Mililitrów |
Śmietana 22%
|
|
1 | Łyżeczka |
gorczyca
|
|
1 | Łyżeczka |
Kurkuma
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
pieprz
|
|
4 | Sztuki |
Filety śledziowe
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
musztarda
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
koper ogrodowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |