Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ja śledziki te na ogół robię ze dwa dni wcześniej bo nie lubię zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, ale powiem Wam w sekrecie, że im dłużej śledziki się ,,przegryzają”, łączą smakowo, tym są pyszniejsze! Moja przyjaciółka stwierdziła wręcz, że te ,,moje śledziki” są najlepsze po Świętach. Jak tak postoją tydzień w jej lodówce to potem są obłędnie pyszne… Osobiście nie mogę tego potwierdzić, bo w moim domu te śledziki tak długo nie stoją, wprost znikają z talerzy! Mam nadzieję, że moje śledziki będą Wam smakowały
1 | Kilogram |
Śledź matias
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
20 | Dekagramów |
morele suszone
|
|
20 | Dekagramów |
śliwki suszone
|
|
4 | Sztuki |
Cebulka
|
|
2 | Łyżki |
Miód gryczany
|
|
0.5 | Szklanki |
ocet winny
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |