0

Składniki

1 Szczypta
Pieprz zielony marynowany
50 Gramów
kapary
2 Sztuki
Filety śledziowe
1 Sztuka
gruszka
1 Sztuka
cebula czerwona
1 Łyżka
oliwa z oliwek
1 Łyżka
ocet balsamiczny
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Śledzia( najlepiej matias w oleju) odsączyć z zalewy i jeśli jest bardzo słony moczyć w zimnej wodzie 30 minut. Następnie pokroić na niewielkie kawałki i wymieszać z pokrojoną drobno twardą gruszka, posiekaną cebulą i kaparami. Doprawić pieprzem, skropić octem balsamicznym oraz oliwą i odstawić do lodówki na dwie godziny. Smacznego.

Opis

Pozornie zaskakujące połączenie a smak idealny.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!