Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wypróbuj smakowitą i oryginalną wariację na temat tradycyjnego śledzia w cebuli! Ta potrawa może posmakować nawet tym, którzy nie przepadają za śledziami – dzięki rekomendowanemu w przepisie sposobowi przygotowania ryby, możesz uzyskać delikatny smak potrawy i usunąć rybi zapach.
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
Płaty śledziowe
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Łyżki |
cukier
|
|
3 | Łyżki |
ocet
|
|
2 | Sztuki |
Liście laurowe
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |