0

Składniki

250 Mililitrów
olej
1 Sztuka
Śledź matias
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Śledzie jeśli są za słone wymoczyć w wodzie z odrobina octu.
  2. Cebulę obrać, umyć i pokroić w piórka.
  3. Wiaderko od śledzi umyć i wykorzystać z powrotem.
  4. Na dnie wiaderka ułożyć cebulę, potem pokrojone na mniejsze kawałki śledzie i tak na przemian. Gdy już składniki będą ułożone wszystko zalać oliwą tak, aby były dokładnie pokryte oliwą.
  5. Spożywać na następny dzień.

Opis

uwielbiam śledzie w każdej postaci

Podobne przepisy

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Groch z kapusta i grzybami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Groch z kapusta i grzybami

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!