Śledź w oleju

m7
Śledź w oleju

0

0 / 0

Uwielbiam śledzie

3

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

8 szt. płaty śledziowe

2 szt. cebula

0.50 szkl. olej

Przygotowanie


1

1.Śledzie wymoczyć, odsączyć i pokroić w paski szerokości 1-1/2 cm.

2

2.Wyłożyć do miski i zalać olejem.

3

3.Cebule obrać, pokroić w kostkę.

4

4.Po 5 minutach odsączyć, odstawić do ostygnięcia.

5

5.Wszystko dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki.

6

6.Podawać po 24 godzinach

Wartości odżywcze na porcję


Energia

1727

kcal

Białka

100

gram

Węglowodany

7

gram

Tłuszcze

141

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły