Śledź w majeranku
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Śledź w majeranku](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F6079-1702057900934.jpeg&w=3840&q=75)
majerankowe śledziki..............
0
0 / 0
majerankowe śledziki..............
5
Składniki
480 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
100 olej
3 szczyp. pieprz
500 g śledź matias
2 szt. cebula
1 łyżka majeranek
Przygotowanie
1
Śledzie wymoczyć około 3-4 godziny.
2
Pokroić w paseczki i wrzucić do miseczki.
3
Cebule obrać, umyć i pokroić w kosteczkę, dodać razem z majerankiem i pieprzem do śledzi.
4
Wszystko wymieszać, zalać olejem i jeszcze raz wymieszać.
5
Wstawić do lodówki na około 4 godziny a najlepiej na noc.