Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Śledzie te przygotowuję zawsze na Wigilię ale nie tylko.Są ulubioną przekąska mojego męża, który uwielbia śledzie pod każdą postacią.
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
5 | Sztuk | ||
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
ziele angielskie
|
|
6 | Łyżek |
keczup
|
|
50 | Dekagramów |
Płaty śledziowe
|
|
10 | Dekagramów |
rodzynki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |