Śledź po japońsku

m7
Śledź po japońsku

0

0 / 0

Super przekąska na imprezkę.

10

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


12 porcji

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

6 szt. jaja kurze całe

3 szt. płaty marynowane

1 szt. groszek zielony konserwowy

5 szt. cebula biała

2 szt. ogórek konserwowy

12 szt. ogórek konserwowy

3 łyżka majonez

3 łyżka woda

Przygotowanie


1

Jajka obrać i przekroić na pół.

2

Płaty obrać ze skórki i przekroić na połówki.

3

Sałatka groszkowa

4

Groszek odsączyć,cebulę drobno pokroić,ogórki zetrzeć na tarce.

5

Wszystko razem wymieszać dodać majonez i doprawić do smaku.

6

Na półmisku układamy plasterek ogórka ,kawałek płata marynowanego,jajko.Polewamy sałatkę groszkową .

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły