Śledź po japońsku

m7
Śledź po japońsku

Średnia 0 / 0

Oceń!

Super przekąska na imprezkę.

10

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


12 porcji

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

6 szt. jaja kurze całe

3 szt. płaty marynowane

1 szt. groszek zielony konserwowy

5 szt. cebula biała

2 szt. ogórek konserwowy

12 szt. ogórek konserwowy

3 łyżka majonez

3 łyżka woda

Przygotowanie


Jajka obrać i przekroić na pół.

Płaty obrać ze skórki i przekroić na połówki.

Sałatka groszkowa

Groszek odsączyć,cebulę drobno pokroić,ogórki zetrzeć na tarce.

Wszystko razem wymieszać dodać majonez i doprawić do smaku.

Na półmisku układamy plasterek ogórka ,kawałek płata marynowanego,jajko.Polewamy sałatkę groszkową .

Wartości odżywcze na porcję


Energia

110

kcal

Białka

4

gram

Węglowodany

6

gram

Tłuszcze

7

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły