Śledż po japońsku
m7
0
0 / 0
0
Pyszna potrawa, która podbieje gusta każdego smakosza.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
?
Kcal/porcja
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
3 szt cebula
1 szt ogórki kiszone krakus
4 szt jaja kurze całe
4 łyżka majonez
2 łyżka śmietana
1 łyżka nać pietruszki
3 łyżka groszek zielony konserwowy
50 dek. śledź filety
Przygotowanie
1
Filety śledziowe pokroić,ułożyć na półmisku.Cebulę posiekać.
2
Ogórek pokroić w plasterki,a jajka na ćwiartki.
3
Majonez połączyć ze śmietaną i natką pietruszki.
4
Na filetach ułożyć cebulę,ogórek,jajka i groszek.Polać sosem majonezowym.