Śledż po japońsku
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Śledż po japońsku](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974926249.jpeg&w=3840&q=75)
Pyszna potrawa, która podbieje gusta każdego smakosza.
0
0 / 0
Pyszna potrawa, która podbieje gusta każdego smakosza.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
3 szt. cebula
1 szt. ogórki kiszone krakus
4 szt. jaja kurze całe
4 łyżka majonez
2 łyżka śmietana
1 łyżka nać pietruszki
3 łyżka groszek zielony konserwowy
50 dag. śledź filety
Przygotowanie
1
Filety śledziowe pokroić,ułożyć na półmisku.Cebulę posiekać.
2
Ogórek pokroić w plasterki,a jajka na ćwiartki.
3
Majonez połączyć ze śmietaną i natką pietruszki.
4
Na filetach ułożyć cebulę,ogórek,jajka i groszek.Polać sosem majonezowym.