Śledż po japońsku

m7
Śledż po japońsku

0

0 / 0

Pyszna potrawa, która podbieje gusta każdego smakosza.

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

3 szt. cebula

1 szt. ogórki kiszone krakus

4 szt. jaja kurze całe

4 łyżka majonez

2 łyżka śmietana

1 łyżka nać pietruszki

3 łyżka groszek zielony konserwowy

50 dag. śledź filety

Przygotowanie


1

Filety śledziowe pokroić,ułożyć na półmisku.Cebulę posiekać.

2

Ogórek pokroić w plasterki,a jajka na ćwiartki.

3

Majonez połączyć ze śmietaną i natką pietruszki.

4

Na filetach ułożyć cebulę,ogórek,jajka i groszek.Polać sosem majonezowym.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

487

kcal

Białka

21

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

38

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły