0

Składniki

0.8 Szklanki
cukier
25 Dekagramów
Skórka z pomarańczy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 1.Skórki pomarańczowe oczyszczamy i sparzamy bardzo gorącą wodą.
  2. 2.Usuwamy biały miąższ, drobno siekamy, wkładamy do słoika i zasypujemy cukrem.
  3. 3.Słoik zamykamy i pasteryzujemy przez 20 minut.
  4. 4.Skórki dodajemy do ciast.

Opis

Skórka pomarańczowa w cukrze

Podobne przepisy

Pierniczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierniczki

Makiełki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makiełki

Imprezowe dipy

Przepis
Łatwy Do 15 min
Imprezowe dipy

Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Przepis
Łatwy Do 40 min
Jagodowy chłodnik z makaronem czekoladowym i bitą śmietaną.

Kutia

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Kutia

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Przepis
Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Przepis
Łatwy Do 15 min
PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!