Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie śródziemnomorskiego rarytasu z wyrafinowanym smakiem kakao. Przedstawiamy wyjątkowy przepis na shrimp tapas! Pikantności potrawie dodaje starta papryczka chilli wraz z utartym korzeniem imbiru.
40 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
mąka ziemniaczana
|
|
50 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
50 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
30 | Gramów |
masło
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Ostra papryczka chili starta
|
|
3 | Łyżki |
Korzeń imbiru utarty
|
|
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
500 | Gramów |
Obrane, surowe krewetki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |