Sharonkowy koktajl
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sharonkowy koktajl](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F7513-1702058012324.jpeg&w=3840&q=75)
Sharon to inaczej persymona, kaki, jabłko orientu, hurma wschodnia czerwonopomarańczowy owoc kaki,uprawiany głównie w chinach i japonii, także w cieplejszych rejonach azji środkowej. miąższ jest lekko twardawy, ma konsystencję galaretowatą. teraz jesienią jest na nie sezon .Owoc przypomina wyglądem pomidor a smakuje jak słodka śliwka .
0
0 / 0
Sharon to inaczej persymona, kaki, jabłko orientu, hurma wschodnia czerwonopomarańczowy owoc kaki,uprawiany głównie w chinach i japonii, także w cieplejszych rejonach azji środkowej. miąższ jest lekko twardawy, ma konsystencję galaretowatą. teraz jesienią jest na nie sezon .Owoc przypomina wyglądem pomidor a smakuje jak słodka śliwka .
6
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
500 jogurt naturalny
200 mleko
1 szczyp. cukier
1 szczyp. cynamon
2 szt. banan
2 szt. sharon
Przygotowanie
Przygotowujemy blender i wszystkie składniki wrzucamy do niego i miksujemy .
Ozdabiamy plasterkiem sharonu i banana szklankę ,nalewamy koktajl i pijemy. Ja osobiście lubię koktajle lekko schłodzone .