Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz deseru z kategorii superfood, który możesz pałaszować bez wyrzutów sumienia? Sprawdź koniecznie nasz przepis na deser a’la Raffaello w pucharku, który dosłownie "wyraża więcej niż tysiąc słów"! Delikatnie słodki, puszysty mus kokosowy pokryty intensywnie czekoladowym kremem to dosłownie rozpływające się w ustach połączenie - porcji zdrowia z nutą słodyczy. To pyszny, zdrowy, szybki do zrobienia deser, któremu dosłownie nikt się nie oprze! Przekonaj się sam :)
SKŁADNIKI NA KREM JAGLANY: |
|||
400 | Gramów |
Mleko kokosowe
|
|
100 | Gramów |
Kasza jaglana
|
|
200 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
4 | Łyżki |
syrop z agawy
|
|
SKŁADNIKI NA KREM CZEKOLADOWY: |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Mleko kokosowe
|
|
30 | Gramów |
mus kokosowy
|
|
70 | Gramów |
syrop z agawy
|
|
4 | Sztuki |
trufle cukierki
|
|
1 | Garść |
Płatki kokosa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |